Ervaringen

De rebalancingsessies brengen me heel veel. Ik was onrustig, miste iets maar wist niet wat. Ik weet nu dat ik vooral mezelf miste, eigenlijk kon ik mezelf nauwelijks voelen, ik deed vooral wat er van me verwacht werd. Door te gaan voelen kwamen er ook allerlei ervaringen uit het verleden naar boven. Het gaf een enorme opluchting om die gevoelens toe te staan. Het geeft me rust, ik durf mezelf meer te uiten. Mijn leven past weer bij me.
Erik

"Rebalancing.... milde liefdevolle handen, ondersteunende vragen, ontmoeting van mens tot mens. Marcia blijft dicht bij zichzelf en dat biedt mij een veilige bedding om
langzaam stap voor stap mijn aandacht en blik naar binnen te richten. Te voelen wat in mij leeft, laag voor laag te ont-wikkelen en ruim te ademen met wat ik dan voel en ervaar. Ik kom zo langzaam bij mezelf thuis en daar ontmoet ik een verwachtingsvolle stilte, een oneindig vertrouwen, een plek om te rusten in Zijn van waaruit ik de wereld weer opnieuw tegemoet kan treden, meer vanuit mezelf, vanuit wie ik ben... zo mooi, zo waar, zo puur....zo is het leven bedoeld....
Sylvia

Je liefdevolle aanraking beroert mijn hart en laat me zien waartoe het in staat is.
Katinka

Bedankt voor de bijzondere sessie van vanmorgen. Ik voel niet alleen de energie stomen door mijn lichaam maar ook voelt mijn nek heel anders, vriendelijker! Het mooie was ook dat wat jij deed helemaal klopte, timing, plaats, druk … moeilijk uit te leggen. Ik besef me ook dat jij mijn lichaam meer respecteert dan ik dat doe. Maar doordat jij dat blijft doen begin ik het nu ook, stapje voor stapje, te doen.
Bedankt!
Frank

Vanaf het begin voelde ik warmte en een diep respect voor wie ik ben en waar ik aan wilde werken.
Marcia is in staat om met de Rebalancingmethode haar hele wezen in te zetten om in het   licht te brengen wat mij in mijn ontwikkeling tegenhoudt. alles wat er is mag er zijn, zonder oordeel. alleen al door te durven ervaren komt er van alles in beweging. Marcia is voor mij een liefdevolle reisgenoot op een wonderbaarlijke reis die vooral als doel heeft ondernomen te worden.
Joke

Lees meer >>