Ervaringen

Rond het verlangen dat ik koester om meer vanuit mijn gevoel te leren leven en minder vanuit het verstand waar ik zo rijkelijk over beschik, doe ik nog steeds weer nieuwe inzichten op. Dat verrijkt m'n leven en brengt me dichterbij mezelf. Ik ben blij met ieder stapje. Soms een stap vooruit, soms een stap terug. Voor een ongeduldig iemand zoals als ik een hele opgave, maar boeiend om mee bezig te zijn.

Ik voel dat ik nu zover ben om meer op eigen benen te staan. Het gaat een stuk beter met me. Jouw liefdevolle betrokkenheid heb ik als heel fijn ervaren. Wat mooi dat je dit aan mensen kunt bieden. Voor mij heel bijzonder om te ervaren wat jouw aandacht en handen met me doen en hoe je zo kan bijdragen om echt te voelen. Iets om naar te verlangen, heerlijk!

Weet gelukkig niet hoe de toekomst eruit ziet, maar kan me voorstellen dat ik af en toe de behoefte heb om weer even bij jou langs te komen. Ik weet je dan te vinden!

Bedankt voor je hulp tot zover, je hebt me mooie ervaringen gegeven.
Jaap

Ik heb Marcia ervaren als een warme, uitnodigende, afgestemde en innemende vrouw.
En zo werkt ze ook. Ze werkt waar nodig zacht of juist stevig.
Ze heeft mij gestimuleerd om mijn eigen wijsheid over mijn lichaam te ontdekken en daarop te vertrouwen. Ik heb ervaren dat Marcia mijn autonomie daarmee bevorderde en mij niet afhankelijk maakte van haar behandelingen.
Ik heb de nodige ervaring op het gebied van lichaamswerk, maar ben op deze manier nog nooit (aan)geraakt.
Ga erheen.
Gun het jezelf
Patty

Na het plotselinge overlijden van mijn man ging ik op zoek naar iemand die mij kon helpen bij mijn rouwproces. Bij Marcia vond ik de ideale combinatie van gesprekken over mijn verdriet en rouw en liefdevolle aanraking,
waardoor ik weer meer in balans raakte en ook weer de zachtheid in mezelf terugvond.
In haar behandelingen waardeer ik vooral het respekt en de liefdevolle aandacht.
Dank je wel Marcia
Jeanne

Lees meer >>